SWEET: hvorfor vi har udviklet den + ingrediens overblik


Matetea SWEET yerba mate

“Hvilken af jeres mate te er den sødeste?”

“Har i en sød variant?”

“Hvordan kan jeg gøre min mate te sødere?”

Disse spørgsmål har vi fået et utal af gange og derfor besluttede vi os for, en gang for alle, at udvikle en variant, der giver jer, Matetea familien, lige det i ønsker.

Vi har skabt den sødeste mate te på markedet!

Matetea SWEET er navnet og det forpligter! Vi har sammensat de lækreste økologiske ingredienser, der tilsammen giver en smagsoplevelse, der er sød og forførende. Teen består af yerba mate blade af den fineste kvalitet kombineret med søde æblestykker, carobstykker, brombærblade og sidst men ikke mindst… lækre hindbær og jordbær.

Med SWEET får du altså en te, der kan tilfredsstille din søde tand helt uden, at du går på kompromis med din sundhed. Drik den når som helst, hvor som helst!

Overblik over ingredienserne brugt i Matetea SWEET 

Her kommer et overblik over ingredienserne brugt i vores SWEET te og hvorfor vi har valgt netop dem:

Yerba mate: Ligesom i alle vores andre varianter, så er yerba mate hovedingrediensen i SWEET. Yerba mate er en helt særlig plante, der kun vokser på marker og plantager i Sydamerika. Vores yerba mate kommer fra familieejede plantager i Brasilien, hvor den bliver dyrket med kærlighed og respekt for planeten.

Det unikke ved yerba mate er, at bladene fra planten indeholder næsten lige så meget koffein som kaffe (1,1g pr. 100g). Derudover indeholder yerba mate også B1- og B6 vitamin samt magnesium, jern, zink og kalium. B6-vitamin og magnesium bidrager til blandt andet til at mindske træthed og udmattelse, ligesom yerba mate også bidrager til øget mental fokus.

Du kan læse mere om yerba mate i følgende artikler:

Hvad er yerba mate og hvor stammer det fra?
Matetea yerba mate - et godt valg
Fem fantastiske fordele ved yerba mate

Æblestykker: For at opnå den helt rigtige smag indeholder SWEET teen små æblestykker, hvilket tilfører en vidunderlig smag og duft. Æblestykkerne bidrager både med både sødme og syrlighed. Mmmhh!

Carobstykker: Carob, også kaldet Johannesbrød er en frugt, der stammer fra Johannesbrødtræet, der særligt dyrkes i Middelhavsområdet. Carob har en meget sød smag og bruges blandt andet ofte i stedet for kakao i forskellige fødevarer.

Blandede bær: Vi ELSKER den frugtige og søde smag af bær. Derfor var der ingen tvivl om, at bær skulle spille en hovedrolle i Matetea SWEET og være den mest markante smagsgiver til teen. Men hvilke bær?

Vi har tilføjet søde brombærblade, hindbærstykker, jordbærstykker samt naturlig jordbær -og hindbær aroma. En sand bærsymfoni, der i sammenspil med de andre ingredienser giver en helt fantastisk og unik smag, som du bare må prøve!

 

Matetea Sweet

Matetea SWEET er den perfekte mate te til dig, der har en sød tand men som samtidig går op i din sundhed og velvære. I SWEET teen får du en 100% naturlig kilde til velsmag, B1- og B6-vitaminer samt magnesium, jern, zink og kalium. Du kan nyde den på alle tidspunkter af dagen med god samvittighed! Grundet indholdet af yerba mate, så har teen også et naturligt indhold af koffein, hvilket giver en opkvikkende effekt.

Bliver SWEET din nye favorit? Prøv den her. 

 

Medstifter af Matetea, Kasper

Kasper / Medstifter af Matetea