Hvem er Matetea?

Matetea er et dansk yerba mate brand, stiftet i 2019 af de to grundlæggere, Kasper og Mads. Visionen var klar fra start, Matetea skulle forene de fantastiske sydamerikanske mate-traditioner med nordisk minimalisme og sans for funktionalitet og kvalitet. I dette møde mellem kulturer skulle der vise sig at opstå noget helt unikt, der manifesteres i Matetea universet - lige fra vores produkter til vores visuelle udtryk. Inspireret af nordisk minimalisme og af det sydamerikanske landskab med pangfarver, tropiske frugter og smukke mønstre har vi skabt et brand, der samler det bedste fra begge verdener.

Vores mission er at inspirere europæerne til at starte deres eget mate ritual ved at levere exceptionelle produkter, oplevelser, historier og fællesskaber.

Direkte fra plantagerne i Paraná til dig

Vores yerba mate produceres på familieejede plantager i Paraná i det sydlige Brasilien, hvor passion for mate og årtiers erfaring kulminerer i et produkt af den fineste kvalitet. Vi har i samarbejde med de lokale farmere skabt en serie af mate varianter, der er udviklet på samme fundament, men som hver især giver en helt unik oplevelse.

Vi har, i samarbejde med nøje udvalgte partnere, udviklet originalt Matetea udstyr med målet om at skabe den ultimative mate-oplevelse. Denne serie tæller kalabas, bombilla, termoflaske og en stempelkande. Fælles for alle produkter er, at de er udviklet med et kompromisløst fokus på elegance og funktionalitet.

Vores ansvar

Vi tror på, at enhver kop Matetea yerba mate skal efterlade et positivt aftryk, uanset om det kommer til vores kunder, samarbejdspartnere eller til miljøet. Derfor tænker vi bæredygtighed ind gennem hele produktionsprocessen, lige fra at støtte og hjælpe vores lokale farmere, til at vi pakker vores mate i genanvendeligt materiale før det sendes hjem til dig.

Vi importerer vores yerba mate direkte fra de bedste plantager, der lever op til vores krav om ansvarlighed og bæredygtighed. Vores plantager er økologi, Fair for Life og FairTrade certificeret.FØLG MED PÅ VORES INSTAGRAM