Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Matetea.dk ejes af Matetea ApS (CVR-nr.: 41564709)

Tlf.: +45 60 51 17 72 

E-mail: support@matetea.dk

Alle kunder fra Matetea.dk har naturligvis 2-års reklamationsret.
Vi trækker først pengene fra kundens kort når varen er sendt afsted.
Du kan betale med VISA, Mastercard og Mobilepay.

 

1) Hvad bruger Matetea.dk dine personlige oplysninger til?

Vi bruger udelukkende din adresse, til at kunne sende dig de bestilte varer. 

Din e-mail adresse bruges til skriftlig kommunikation, hvis ikke vi kan få kontakt til dig via telefon. Dit telefonnummer bruger vores kundeservice, hvis der evt. skulle være spørgsmål vedr. din ordre. 

Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjepart

Vil du gerne sikre dig, at alle dine oplysninger er slettet fra vores system - kontakt da gerne support@matetea.dk.

 

2) Køb hos matetea.dk 

Alle bestillinger / betalinger foregår gennem hjemmesiden. 

 

3) Priser

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Ved salg uden for EU, fratrækkes dansk moms.

Priserne er dagspriser. Købsaftaler indgås på dansk.

Matetea.dk & Matetea ApS tager afstand fra evt. fejl ved priser eller lign. angivelser. Vi benytter os her retten til at annullere ordren/trække den tilbage.

 

4) Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

 

5) Betaling

Du har følgende muligheder for betaling:

VISA/Mastercard/Mobilepay

Ved betaling trækkes pengene først på dit kort, når din bestilling ekspederes. Vi trækker aldrig mere på dit kort, end værdien af de varer der sendes til dig.

 

6) Fragt og ekspedition

Alle pakker sendes med GLS Danmark. Fragtpriserne er altid:

DKK 29.00 til pakkeshop

DKK 44.00 til privat

GRATIS levering over DKK 399

Ekspeditionsomkostningerne er DKK 00,00 pr. ekspedition.
Alle ordrer sendes som Track & Trace.

 

7) Levering 

Din ordre vil normalt blive modtaget 1-2 arbejdsdage efter din betaling er gennemført i vores system. 

Ordre afgivet Fredag eftermidag/aften samt Lørdag & Søndag, vil blive pakket og sendt Mandag og være fremme senest onsdag.

 

8) Fortrydelsesret

Du har 60 dages fortrydelsesret, når du handler hos Matetea.dk. 

Fortrydelsesfristen udløber 60 dage efter den dag, vi har lavet aftalen.

Du skal inden 60 dage fra modtagelse give os meddelelse herom, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til support@matetea.dk senest 60 dage efter bestilling. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksomme på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, hvorefter vi vil sende dig et returlabel og refundere pengene så snart vi modtager pakken. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Nægtes modtagelsen af pakken eller afhentes denne ikke hos GLS, vil du blive opkrævet den fulde forsendelsesudgift samt udgifter forbundet med returneringen.

Du skal sende din ordre retur til Matetea uden unødig forsinkelse og senest 60 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 00,00 DKK.

 

Varen sendes retur til:

Matetea ApS
Rosbjergvej 58B, 8220 - Brabrand.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 5:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du mister derfor din fortrydelsesret, hvis; Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Ved eventuel returnering bærer du ansvaret for, at varerne er pakket forsvarligt ind, du bærer yderligere risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Fortrydelsesretten kan udelukkende benyttes, hvis varen returneres i væsentlig samme stand, fortrydelsesretten bortfalder, hvis vare er brugt på en måde, som forringer salgsværdien væsentlig. Brugte produkter returneres altså ikke. Varerne bedes ydermere tilbageleveret i original emballage, imødekommes dette ikke vil salgsværdien være forringet og ud fra en vurdering foretaget af Matetea, vil du blive opkrævet et beløb svarende til forringelsen.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Tilbagebetaling af købsbeløbet. Vi gennemfører tilbagebetalingen mod at du oplyser os dine konto/reg.nr oplysninger, hvorefter vi fører pengene tilbage til dig på din konto. Vi tilbagebetaler, når vi har modtaget varen/varerne retur.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da kan og har fremlagt dokumentation for at have returneret den til Matetea.

 

8) Reklamationssret


Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.matetea.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten gælder for fabrikationsfejl, ikke slid som følge af brug.

En eller flere af Matetea.dk's produkter er unikke, da de er lavet af et materiale (græskar), som fra naturens side varierer i størrelse og udseende. Denne variation i udseendet af produktet er ikke omfattet af reklamationsretten.  

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved anvendelse af reklamationsretten
Reklamationen i forbindelse med fabrikationsfejl og mangler skal ske indenfor rimelig tid efter du har modtaget varen.

Varen sendes til:

Matetea ApS
Rosbjergvej 58B
8220 Brabrand

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os: Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt, derudover skal du oplyse dit ordrenummer.

Pakker som er sendt uden omdeling afhentes ikke ved Postcentral, pakkeshop eller lign. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende og husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

 

10) Persondatapolitik

På Matetea.dk behandler vi dine persondata fortroligt. Du kan derfor være sikker på at dine personlige oplysninger herunder telefonnummer, e-mailadresse mv. som du afgiver ved køb eller lignende hverken sælges eller videregives til tredjepart.

Dine oplysninger er kun tilgængelige for www.matetea.dk ledelse, bogholderi samt administration og oplysningerne benyttes kun til at yde dig den kundeservice vi har påtaget os, blandt andet til forsendelse af bestilte varer samt evt. kreditgodkendelse.

Når du bestiller hos Matetea.dk kan du vælge at tilmelde dig både e-mail & sms marketing ved at acceptere vores handelsbetingelser. Dette kan dog altid afmeldes. Du er altid velkommen til at skrive til support@matetea.dk for at sikre dig at dette er korrekt afmeldt.

 

11) Kreditkortoplysninger:

Når du afgiver kreditkortoplysninger ved køb gemmes oplysningerne på en sikker server og kun til varerne er afsendt og beløbet er hævet. Herefter er oplysningerne ikke længere tilgængelige. 

Matetea.dk ejes af Matetea ApS, Rosbjergvej 58B, 8220 Brabrand.