Te til Erhverv

Matetea tilbyder et spændende og populært te koncept til arbejdspladser, hoteller og restauranter i hele Danmark. Vi hjælper dig med at skabe mere hygge, harmoni og produktivitet på arbejdspladsen med vores økologiske og velsagende te-varianter, der har hvert deres unikke formål.

Du kan kontakte Mads Rigét på mr@matetea.dk for at høre mere om vores produkter eller tage en snak om hvilken løsning, der passer til lige netop dit firma.

Prøv vores smage pakke, energipakke, all day routine pakke eller sammensæt din egen bestilling.

Mate te til erhverv

Te på abonnement til virksomheder

Du kan spare tid og sikre at der altid er te på lager ved at blive tilmeldt et abonnement ved Matetea. Du kan sammensætte dine helt egne favoritter og få leveret dem så ofte du vil. Det er nemt for dig at skrue op og ned for jeres abonnement præcis som det passer jeres behov. Du kan ændre dine preferencer løbende ift. favorit teer, frekvens af leverancer eller springe leverancer over.

Bæredygtigt og ansvarligt produceret te

Alle vores teer kommer i genanvendelig emballage og er økologiske. Vi gør en dyd ud af at tænke på miljøet og alle vores samarbejdspartnere.

Hurtig levering af te til din virksomhed

Hos Matetea bestræber vi os på at levere alle bestillinger fra dag-til-dag. Der kan være tilfælde med længere levering, men vi strækker os langt for at få sendt alle bestillinger afsted hurtigst muligt.

Bestil ved at sende en mail til medstifter, Mads Rigét, på: mr@matetea.dk