1-2 dages levering

Fri fragt over 399,-

100% tilfredshedsgaranti

Kundeservice 9:00-17:00

Fem fantastiske fordele ved yerba mate


Yerba mate har i mange år været en yderst populær drik i Latinamerika - det er sågar blevet en national drik i Argentina. Nydelsen af yerba mate te er gået i arv - generation efter generation - siden det 16. århundrede. Yerba mate er gået hen og blevet en vigtig del af den Latinamerkanske kultur. Men hvorfor er det så at folk i Europa er begyndt at drikke teen og hvorfor er der alt den hype omkring den? 

Det skyldes hovedsageligt tilvandringen af latinamerikanske sportsstjerner i Europa, der har gjort teen populær på de største scener i sportens verden. Derudover er der mange danske og europæiske turister, der fortæller venner og familie om den fantastiske drik efter de har besøgt de sydamerikanske lande. Teen forbindes med noget socialt, traditioner og effekten på krop og sind, der bliver forfrisket. 

Lad os se nærmere på det yerba mate bidrager med. Vi har lavet en liste over de 5 mest mærkbare og videnskabeligt understøttede virkninger: 

    1. Mindsket træthed og udmattelse – du vil opleve at teen gør dig mere frisk og klar fordi den indeholder B6-vitamin samt magnesium. 
    2. Immunforsvaret - Yerba mate bidrager til immunsystemets normale funktion på grund af indholdet af B6 vitamin og jern. 
    3. Vedligeholdelse af en sund vægt - Yerba mate kan bidrage til opretholdelse af en sund vægt og hjælper til et normalt energistofskifte på grund af indholdet af thiamin (B1-vitamin). Læs mere om hvorfor yerba mate kan drikkes som et vægt-kontrollerende værktøj HER.
    4. Opfrisker krop og sind - Koffein hjælper med at holde dig opmærksom og skarp igennem dagen. 
    5. Mere energi - yerba mate giver dig en følelse af energi og overskud

Vi håber, at dette indlæg har gjort dig klogere på, hvad der er så unikt ved yerba mate te, samt hvad det kan gøre for dig.

Tak fordi du læste med.