PURE: hvorfor vi har udviklet den + ingrediens overblik


Matetea PURE yerba mate te

100% økologiske yerba mate blade af den fineste kvalitet.

… intet andet!

Det er hvad du får i Matetea PURE.

Denne mate er til dig, der vil have den rene, autentiske yerba mate oplevelse og som sætter pris på den karakteristiske og naturlige smag, der kendetegner Sydamerikas grønne guld.

For os er det afgørende, at vi kan tilbyde dig den bedste yerba mate på markedet, både når det kommer til kvalitet og smag. Yerba mate er nemlig ikke bare yerba mate. Måden hvorpå planterne dyrkes, høstes, tørres og pakkes har en enormt stor betydning for smagen, duften og kvaliteten af den færdige mate te.

Vi går ikke på kompromis noget sted i processen - vi sætter en ære i at tilbyde det bedst mulige produkt.

Samtidig går vi heller ikke på kompromis med din og planetens sundhed! Derfor er vores yerba mate naturligvis 100% økologisk dyrket og bladene lufttørres efter høsten, fremfor at blive tørret over ild som ellers har været normen i branchen i mange år.

Vi er stolte over at kunne sige at vores mate er:

  • Urøget (lufttørret)
  • Økologisk
  • Pure leaf
  • Medium cut

At vores yerba mate kan karakteriseres som “pure leaves” betyder, at den kun består af selve bladene fra yerba mate planten, helt fri for stilke og pulver. Det betyder med andre ord, at det er yerba mate af højeste kvalitet! Samtidig gør det også, at vores mate te er super nem at tilberede. Find videoguides via linket: her.

Med Matetea PURE får du et premium produkt, der tager hensyn til miljøet, din sundhed og som har en mild og rund smag. Nyd den unikke te når som helst!

Overblik over ingredienserne i Matetea PURE

Yerba mate: I Matetea PURE er der kun én ingrediens. Yerba mate!

Yerba mate er en helt særlig plante, der kun vokser på marker og plantager i Sydamerika. Vores yerba mate kommer fra familieejede plantager i Brasilien, hvor den bliver dyrket med kærlighed og respekt for planeten. Det unikke ved yerba mate er, at bladene fra planten indeholder næsten lige så meget koffein som kaffe (1,1g pr. 100g). Derudover indeholder yerba mate også B1- og B6 vitamin samt magnesium, jern, zink og kalium. B6-vitamin og magnesium bidrager til blandt andet til at mindske træthed og udmattelse, ligesom yerba mate også bidrager til øget mental fokus.

Du kan læse mere om yerba mate i følgende artikler:

Hvad er yerba mate og hvor stammer det fra?
Matetea yerba mate - et godt valg
Fem fantastiske fordele ved yerba mate

 

Matetea PURE yerba mate te

Med Matetea PURE får du det helt rene yerba mate produkt fra vores plantager i Brasilien. Er du på udkig efter den helt autentiske mate oplevelse, så skal du prøve denne mate te. Du vil opleve en helt særlig drik, der kombinerer styrken af kaffe med alt det bedste fra grønt te. Mate er naturlig opkvikker, der kan hjælpe med ekstra overskud i en travl hverdag. Samtidig er det også en kilde til vitaminer (B1 og B6) og mineraler (magnesium, jern, kalium og zink).

Er du klar til en PURE yerba mate oplevelse? Prøv den her.

 

Medstifter af Matetea, Kasper

Kasper / Medstifter af Matetea