ENERGIZE: Hvorfor vi har udviklet den + ingrediens overblik


Matetea ENERGIZE yerba mate te

Har du svært ved at komme op om morgenen?

Løber du tør for energi sidst på dagen?

Har du brug for lidt ekstra fokus på arbejde eller studiet?

Søger du et 100% naturligt alternativ til kaffe eller energidrikke?

Hvis du kan svare "ja" til et eller flere af spørgsmålene ovenfor, så tror jeg, at Matetea ENERGIZE vil være lige noget for dig.

Vi har skabt ENERGIZE fordi vil tilbyde dig en velsmagende mate te, der kombinerer styrken af kaffe med det bedste fra grøn te. Vi vil give dig et naturligt boost uden, at du skal gå på kompromis med din sundhed!

Ligesom alle vores andre varianter består ENERGIZE udelukkende af 100% økologiske ingredienser. Den kombinerer yerba mate med citrongræs og koffein-rige guarana frø. Resultatet er en powerfuld, frisk og velsmagende mate.

 

Overblik over ingredienser i Matetea ENERGIZE

Her kommer et overblik over ingredienserne brugt i vores ENERGIZE te og hvorfor vi har valgt netop dem.

Yerba mate: Ligesom i alle vores andre varianter, så er yerba mate hovedingrediensen i ENERGIZE. Yerba mate er en helt særlig plante, der kun vokser på marker og plantager i Sydamerika. Vores yerba mate kommer fra familieejede plantager i Brasilien, hvor den bliver dyrket med kærlighed og respekt for planeten.

Det unikke ved yerba mate er, at bladene fra planten indeholder næsten lige så meget koffein som kaffe (1,1g pr. 100g). Derudover indeholder yerba mate også B1- og B6 vitamin samt magnesium, jern, zink og kalium. B6-vitamin og magnesium bidrager til blandt andet til at mindske træthed og udmattelse, ligesom yerba mate også bidrager til øget mental fokus, grundet indholdet af koffein. 

Du kan læse mere om yerba mate i følgende artikler:

Hvad er yerba mate og hvor stammer det fra?
Matetea yerba mate - et godt valg
Fem fantastiske fordele ved yerba mate

Guarana: Guarana er plante, der primært vokser i Amazonas. På planten vokser små røde og meget karakteristiske bær, som indeholder brune frø. Disse frø er en af naturens rigeste kilder til koffein. Guarana tilsættes derfor ofte fødevarer, især drikke, for at øge koffeinindholdet. Selvom du måske ikke har hørt om Guarana, så er du med stor sandsynlighed stødt på den særlige ingrediens, hvis du på et tidspunkt har drukket en energidrik fra en af de kendte brands.

Guarana er naturlig opkvikker, der er fantastisk i forbindelse med træning, arbejde og studie eller som en hjælpende hånd til at komme op om morgenen.

Læs meget mere om guarana i denne artikel: Guarana - Den sydamerikanske energibombe

Citrongræs: Citrongræs har en ren, forfriskende og krydret citrussmag uden citrusfrugtens bitterhed, hvilket går i perfekt harmoni med de andre ingredienser i vores ENERGIZE te

Naturlige olier: Vi har tilsat naturlige citrusolier som prikken over i’et, der giver den helt rigtige smag… forfriskende og lækker!

Matetea ENERGIZE yerba mate te

Alle disse ingredienser spiller sammen for at give dig en yerba mate oplevelse, der er velsmagende, powerfuld og som giver dig naturligt boost til hverdagens udfordringer! Det samlede koffein indhold i Matetea ENERGIZE er 1206 mg pr. 100 g, hvilket svarer til indholdet i Arabica kaffebønner. Derudover får du også et naturlig indhold af B1- og B6-vitaminer samt magnesium, jern, zink og kalium. Alt dette er pakket ind i lækker, naturlig, ren og forfriskende citrussmag!

Er du klar til blive ENERGIZED? Prøv den her. 

 

Medstifter af Matetea, Kasper

Kasper / Medstifter af Matetea