RELAX: hvorfor vi har udviklet den + ingrediens overblik


Matetea RELAX yerba mate

Søger du et velfortjent afbræk i hverdagen?

Har du brug for at koble af og komme helt ned i gear?

Elsker du en krydret og smagfuld te?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af spørgsmålene ovenfor, så tror jeg at Matetea RELAX vil være lige noget for dig.

Vi har skabt RELAX fordi vil tilbyde dig en velsmagende mate te, der virker beroligende og som hjælper dig til at slappe af samt til at opnå mental klarhed.

Ligesom alle vores andre varianter består RELAX udelukkende af 100% økologiske ingredienser. Den kombinerer yerba mate med bla. kanel, sød fennikel og kamille. Resultatet er en krydret og smagfuld mate te, der giver associationer til den populære chai te.

 

Overblik over ingredienserne brugt i Matetea RELAX

Her kommer et overblik over ingredienserne brugt i vores RELAX te og hvorfor vi har valgt netop dem:

Yerba mate: Ligesom i alle vores andre varianter, så er yerba mate hovedingrediensen i RELAX. Yerba mate er en helt særlig plante, der kun vokser på marker og plantager i Sydamerika. Vores yerba mate kommer fra familieejede plantager i Brasilien, hvor den bliver dyrket med kærlighed og respekt for planeten.

Det unikke ved yerba mate er, at bladene fra planten indeholder B1- og B6 vitamin samt magnesium, jern, zink og kalium. B6-vitamin og magnesium bidrager til blandt andet til at mindske træthed og udmattelse, ligesom yerba mate også bidrager til øget mental fokus.

Du kan læse mere om yerba mate i følgende artikler:

Hvad er yerba mate og hvor stammer det fra?
Fem fantastiske fordele ved yerba mate

Kanel: Vidste du, at kanel er inderbark fra kaneltræet (kaldet Cinnamomum), som gror i tropiske egne? Inderbarken skæres af træet og tørres, hvorefter den ruller sig sammen til små karakteristiske rør. De tørre rør pulveriseres og bliver dermed til stødt kanel, som er det vi kommer på vores risengrød til jul. Kanel tilfører en sød, rund, varm og aromatisk smag, der giver en helt særlig te-oplevelse, som du måske kender det fra chai te.

Kamilleblomst: Du kender helt sikkert til husrådet med at drikke en kop varm kamillete med honning når du er forkølet eller har en irriteret hals. Det fantastiske ved kamilleblomsten er, at den giver en dejlig beroligende følelse i kroppen, som er god når du skal slappe af. Netop derfor er kamille selvfølgelig en vigtig ingrediens i vores RELAX te!

Fennikel: Denne lækre krydderurt har en let sødlig og mild smag, der minder lidt om lakrids eller anis. Derudover indeholder fennikel både A-, B- og C-vitaminer.

Brombærblade: Tilfører friskhed og sødme, der går i perfekt harmoni med de andre ingredienser i teen.

Lavendel: Lavendel er en blomst med mange fantastiske egenskaber. Den smukke lilla blomst er både en fryd for øjet, har en skøn aromatisk duft og så virker den beroligende, ligesom kamille. Perfekt til afslapning og inden sengetid.

Citronmelisse: Citronmelisse dufter og smager vidunderligt. Derudover er urten kendt for at virke beroligende og bliver ofte nævnt som et middel mod søvnbesvær.

Naturlig aroma: Som prikken over i’et og for at tilføje endnu mere smag har vi tilføjet naturlig vanilje og kanel aroma. Mmmh!

Matetea RELAX

Alle disse ingredienser spiller sammen for at give dig en yerba mate oplevelse ud over det sædvanlige! Pakket ind i et lækkert og krydret smagsunivers, får du en te, der hjælper dig til at slappe af og som kan være et velfortjent afbræk i en travl hverdag. Derudover får du også en naturlig kilde til B1- og B6-vitaminer samt magnesium, jern, zink og kalium.

Nyd et roligt moment med RELAX! Prøv den her. 

 

Medstifter af Matetea, Kasper

Kasper / Medstifter af Matetea