LICORICE: hvorfor vi har udviklet den + ingrediens overblik


Matetea LICORICE yerba mate te

Vidste du, at lakrids og mynte te er en af de mest populære teblandinger herhjemme?

Vi danskere er vilde med det og med god grund!

Den intense og søde smag fra lakrids kombineret med den forfriskende smag af pebermynte giver nemlig en himmelsk smagsoplevelse. Der er sødme, friskhed, fyldighed, intensitet og så giver teen, på samme tid, både en varmende og kølende effekt!

Til trods for lakrids/mynte teens popularitet, så har der ALDRIG eksisteret et produkt, der kombinerer yerba mate med disse lækre ingredienser.. før nu!

Fos os lå den lige til højrebenet. Tænk hvis vi kunne lave et produkt, der kombinerer Sydamerikas grønne guld og alle dets vidunderlige fordele med en af vores klare smagsfavoritter.

Lige netop det har vi gjort!

Vi kan nu præsentere en sand verdenspremiere i form af Matetea LICORICE. I denne mate te får du yerba mate blade af fineste kvalitet i en lækker smagskombination med sød lakridsrod og forfriskende pebermynte. Alle ingredienserne er naturligvis 100% økologiske.

Resultatet er blevet lige som vi drømte om! Vi har skabt en mate, der er fyldig, frisk, sød og som rent faktisk smager af lakrids.

Hvis du er til lakrids te, så er denne mate simpelthen et must try!

Mmmh, siger vi bare!

Overblik over ingredienserne i Matetea LICORICE

Her kommer et overblik over ingredienserne brugt i vores LICORICE te og hvorfor vi har valgt netop dem

Yerba mate: Ligesom i alle vores andre varianter, så er yerba mate hovedingrediensen i LICORICE. Yerba mate er en helt særlig plante, der kun vokser på marker og plantager i Sydamerika. Vores yerba mate kommer fra familieejede plantager i Brasilien, hvor den bliver dyrket med kærlighed og respekt for planeten.

Det unikke ved yerba mate er, at bladene fra planten indeholder næsten lige så meget koffein som kaffe (1,1g pr. 100g). Derudover indeholder yerba mate også B1- og B6 vitamin samt magnesium, jern, zink og kalium. B6-vitamin og magnesium bidrager til blandt andet til at mindske træthed og udmattelse, ligesom yerba mate også bidrager til øget mental fokus.

Du kan læse mere om yerba mate i følgende artikler:

Hvad er yerba mate og hvor stammer det fra?
Matetea yerba mate - et godt valg
Fem fantastiske fordele ved yerba mate

Lakridsrod: Lakridsroden hører til bønnefamilien og har velsmagende rødder, der går op til en meter ned i jorden. Lakridsrod, vokser vildt i Middelhavsområdet, Iran, Rusland og Kina. Grundet lakridsrodens sødme, oplever mange at få stillet deres sukkertrang efter at have drukket te med lakridsrod. Lakridsens søde smag stammer fra glycyrrhizin, der er kendt for at være op til 50 gange sødere end sukker, til trods for, at der ingen sukker er i lakridsrod overhovedet.

Pebermynte: Vi kender allesammen duften og smagen af pebermynte, der giver en forfriskende og kølende følelse i næsen og halsen. Den mentholagtige smag er yderst tiltrækkende og har gjort mynte til en af de mest populære te-ingredienser i verden. Mynten, kombineret med den søde lakrids og den karakteristiske yerba mate, giver en helt særlig oplevelse, der bare må prøves! 

Matetea LICORICE yerba mate te

Matetea LICORICE er altså den første mate te på markedet, der kombinerer yerba mate med lakridsrod og mynte. Resultatet er en sød, frisk og intens mate te, der er en af vores klare bestsellers. Yerba mate giver dig et naturligt indtag af B1- og B6-vitaminer samt mineralerne; magnesium, jern, zink og kalium. Derudover tilfører yerba mate bladene også et naturligt indhold af koffein til teen, hvilket giver en opkvikkende effekt. Alt dette er pakket ind i et førende duft-og smags univers af lakrids og mynte.

Forkæl dig selv og prøv Matetea LICRORICE i dag! Prøv den her. 

 

Medstifter af Matetea, Kasper

Kasper / Medstifter af Matetea