1-2 dages levering

Fri fragt over 399,-

100% tilfredshedsgaranti

Kundeservice 9:00-17:00

Fire grunde til, at yerba mate er bedre end kaffe


Hvorfor er yerba mate bedre end kaffe?

Matetea To-Go calabash på skrivebord

I Danmark elsker vi vores kaffe! Ja, vi er faktisk afhængige af den! Hvordan skulle vi ellers komme op om morgenen og holde os i gang i løbet af hverdagen?

Samtidig, er vi også en af de nationer, der går mest op i vores sundhed. Vi er bevidste om vigtigheden af at behandle vores krop med respekt og at leve et sundt liv. Derfor investerer vi i vores sundhed, vi spiser sundt, dyrker motion, supplerer med vitaminpiller, drikker grøn te og meget mere!

Vil du tro på at yerba mate er måden, hvormed du kan kombinere de bedste ting fra begge verdener? Hvor du kan få samme mængde koffein som i kaffe sammen med vitaminerne; thiamin (B1) og B6, samt mineralerne; magnesium, jern og kalium. Kan det virkelig lade sig gøre at kombinere alt dette i én og samme drik?

JA, det kan!

Yerba mate har været Sydamerikanernes foretrukne varme drik i århundreder, hvor teén er langt mere populær end kaffe. Her komme de vigtigste pointer til, hvorfor du bør overveje at lade dig inspirere af Sydamerikanere – skrue ned for kaffe forbruget og op for mate drikkeriet!

  • Grund nr. 1) Koffeinens effekter
   

Både kaffe og mate indeholder koffein, hvilket er det vi alle hungrer efter om morgenen. Studier viser, at koffein hjælper med at vedligeholde din hukommelse og med at holde dig årvågen. Derudover bidrager koffein også til dit mentale overskud, som selvfølgelig er afgørende i livet. Koffein opfrisker krop og sind og bidrager til at vedligeholde gode kognitive funktioner. 

På disse punkter giver yerba mate og kaffe dig det samme, så hvorfor skulle du skifte kaffen ud? 

  • Grund nr. 2) Bidrager til immunsystemets normale funktion

Mate indeholder B6-vitamin, samt jern, hvilket bidrager til immunsystemet normale funktion. Immunsystemet er de organer, væv og celler, der som hovedopgave varetager immunforsvaret, som er kroppens forsvars mekanisme. For mere om dette, læs mere her.

  • Grund nr. 3) Hjælper med at vedligeholde en sund vægt

Studier viser, at yerba mate er et effektivt vægt-kontrollerende værktøj. Indholdet af vitaminerne (thiamin (B1) og B6) og mineralerne (magnesium og jern) bidrager derudover til et normalt energistofskifte. For mere om yerba mate og en sund vægt, læs her.

  • Grund nr. 4) Mindsker træthed og udmattelse

Fodboldspillere som Messi, Suarez og Pogba ses ofte med en calabash (traditionel Sydamerikansk kop) i hånden i forbindelse med træning og kamp. Det er der rigtig god grund til! (LÆS HER)

... Sååå - Måske yerba mate er et alternativ du burde overveje?

Vi siger ikke, at du skal kvitte kaffen og erstatte den 100% med mate – kaffe er godt!

Men måske kan en kombination være det rette for dig? Så kan du nyde en god kop kaffe, præcis som du plejer, men erstatte kop nummer 3-4-5 med yerba mate, så du sikrer, at du holder din krop og sind frisk og samtidig giver din krop vigtige nutrienter (thiamin (B1) og B6-vitaminer samt magnesium, jern og kalium), som den har brug for!

Hvis du vil starte dit yerba mate eventyr, så er du havnet det helt rette sted! Kom i gang her.  

Tak for at du læste med!