Jeanette Ottesen har udviklet Matetea PERFORM


Jeanette Ottesen har altid drømt om at udvikle sit eget produkt eller sin egen serie af produkter, der kan være med til at inspirere og motivere andre mennesker til at blive den bedste version af dem selv. I samarbejde med Matetea har Jeanette Ottesen udviklet en te som hedder PERFORM, hvis formål netop er at bidrage til øget performance.

 

Jeanette Ottesen Matetea

 

Hvem er Jeanette Ottesen?

Jeanette Ottesen er Danmarks mest vindende atlet nogensinde. Igennem Jeanettes 20 år som elitesvømmer opnåede hun at vinde 53 internationale medaljer, herunder seks verdensmesterskaber, en OL medalje samt europamesterskabet. I dag er Jeanette online coach, tv-personlighed, influencer og mor til to.

Jeanette Ottesen har altid fokuseret på sig selv og dedikeret sig 100% til sine mål og drømme. Hun har gjort sig en masse fravalg igennem sin karriere og prioriteret sig selv over alt andet, hvilket bl.a. har sat hende foran andre og været en afgørende faktor for at opnå sin succes.

De senere år har Jeanettes mindset ændret sig; hun fokuserer stadig på sig selv og sin egen lykke, men har fundet tid og plads til at hjælpe danskerne til mere overskud og energi i hverdagen gennem online coaching.

Senest har Jeanette udviklet sin egen te, som tillige skal være med til at give danskere mere overskud og energi i hverdagen. Du kan læse mere om teen nedenunder eller prøve den her.

 

 

Hvorfor har Jeanette Ottesen udviklet en te?

Matetea PERFORM yerba mate te

Jeanette har altid drømt om at inspirere og motivere andre mennesker og var solgt på idéen om at udvikle en te, som kan hjælpe folk med at skabe vaner og rutiner, der kan få dem tættere på deres mål. Til hverdag arbejder Jeanette som livsstilscoach, så hun kender til alle de udfordringer, danskerne står over for i jagten på at blive en bedre version af dem selv. Hun mente, at der manglede et produkt på markedet som bidrager til fysisk og mental performance på samme tid.

Selv siger Jeanette:

Jeg har altid drømt om at udvikle et produkt, som kunne være med til at hjælpe folk i gang med dagen og forbedre deres koncentration og ydeevne. Jeg så derfor et helt perfekt match med Matetea, fordi jeg selv elsker te og elsker, at de to ting kan kombineres.

Med Matetea PERFORM har Jeanette skabt lige præcis det produkt, som bidrager til din mentale og fysiske performance på grund af indholdet af koffein.

Prøv PERFORM her.

 

Hvorfor skal du prøve Jeanette Ottesens te?

Matetea PERFORM er udviklet af en af Danmarks største atleter nogensinde med effekt og smag for øje.

Teen indeholder B1-vitamin, B6-vitamin, Jern, Magnesium, Zink, Kalium og 32 mg koffein per servering.

  • Indholdet af koffein bidrager til øget mental og fysisk performance
  • Indholdet af yerba mate får dig til at føle dig mere energisk
  • Indholdet af B6-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion

Derudover har PERFORM en forfriskende og yderst tilfredsstillende smag af mynte, der giver dig en følelse af friskhed og kølighed i mund, hals og næse.

PERFORM er en limited edition variant, som vi kun har et begrænset antal af. Hvis du skal nå at prøve den oplevelse, teen giver, så kan du købe den her.

 

Opnå dine mål med Jeanette Ottesen

Vi har spurgt Jeanette, hvad det betyder for hende at hjælpe danskere med at opnå deres mål.

Det betyder alt for mig! Jeg elsker at give min lærdom videre til mennesker, som har lyst til at modtage den. Det er en kæmpe gave at få lov til at hjælpe så mange seje mennesker.”

Derfor har vi fået Jeanette til at lave et træningsprogram som alle, der køber hendes te, PERFORM, modtager på mail. Hvis du kunne tænke at modtage et træningsprogram, der træner hele kroppen igennem, så kan du købe PERFORM her.

Derudover har Jeanette givet os hendes bedste tips til mere overskud i hverdagen, som du kan læse nedenunder.

 

Jeanettes Ottesens bedste råd til mere overskud i hverdagen

 

Jeanette Ottesen Matetea

Jeanette Ottesen har delt sine 5 bedste tips til mere overskud og energi i hverdagen med os. Du kan læse dem her;

Tip 1: Få minimum 8 timers søvn hver dag/nat. ​

Tip 2: Drik masser af væske. 2 liter om dagen (optimerer bl.a din fordøjelse og hjernens funktioner så som din hukommelse og koncentrationsevne).

Tip 3: Få en god blandet og sund kost med en masse grøntsager.

Tip 4: Planlæg din uge og hav et overblik over møder, begivenheder, din træning og sågar din kost. På den måde føler du hele tiden, at det er dig, der ejer hverdagen og ikke hverdagen, der ejer dig.

Tip 5: Vær fysisk aktiv hver dag. Det behøver ikke være mere end 20-30 minutters træning. Motion giver de vildeste lykke endorfiner, så hvorfor ikke praktisere dette. Ved køb af Jeanettes te modtager du et 30 minutters træningsprogram, som gør det nemt at komme godt i gang :).

Hvis du vil have endnu flere gode råd og tips fra Jeanette, så deler hun løbende ud af dem til alle vores kunder på e-mail. Prøv PERFORM i dag og oplev hvad den gør for dig - prøv nu.