1-2 dages levering

Fri fragt over 399,-

100% tilfredshedsgaranti

Kundeservice 9:00-17:00

Hvem er vi?

Matetea er et dansk yerba mate brand med base i Aarhus, der forhandler yerba mate te og tilbehør. Vi har skabt en familie bestående af flere tusinde engagerede kunder, det tæller alt fra professionelle atleter, til fuldtidsmoren og den studerende. Fælles for dem alle er, at de ønsker mere overskud og energi i hverdagen, så de kan blive den bedste version af dem selv. Matetea er vokset fra en lille webshop drevet i det private hjem til en af de største webshops i Norden, der er dedikeret 100% til den sydamerikanske mate te.

Bag Matetea er stifterne: Kasper Erichsen og Mads Rigét.

Vores værdier

Ud fra værdierne om respekt for os selv og for vores produkter, for diversitet og for en sundere fremtid, ønsker vi at være en inspiration til, hvordan du kan blive den bedste version af dig selv.

Vores produkter opstår i mødet mellem det sydamerikanske og det nordiske. Vi går ikke på kompromis med vores produkter og udtryk og omfavner forskelligheden og diversiteten mellem kulturer.

Missionen er klar - vi ønsker at give forbrugeren den bedste smag og den mest autentiske oplevelse af at drikke mate – på en måde, der samtidig har fokus på, at det skal være nemt og praktisk at være sund.

Tag med på rejsen

Vi er til for at skabe værdi for dig, så tøv ikke med at tage kontakt via e-mail eller gennem en af vores sociale medier, hvis du har brug for rådgivning om vores produkter eller har andre spørgsmål. Vi lægger en stor ære i altid at give personlig vejledning og service, så du får den bedst mulige oplevelse hos os.

Vi vil også sætte pris på, hvis du vil hjælpe med at få Matetea familien til at vokse ved at dele din personlige oplevelse eller succeshistorie med os på de sociale medier eller på Trustpilot. Enten ved at give os et review eller ved at tagge os. Det betyder mere end du tror!

Tusind tak!