1-2 dages levering

Fri fragt over 399,-

100% tilfredshedsgaranti

Kundeservice 9:00-17:00

Tre grunde til, at yerba mate kan bidrage til at vedligeholde en sund vægt


Matetea To-go Calabash in fitness centerHar du svært ved at tabe dig og har du også prøvet diverse slankekure, kostplaner, slanke piller, hypnoser, mv. uden at se resultater? Så skal du læse dette post om hvordan yerba mate kan hjælpe dig med at vedligeholde en sund vægt.

Der er INTET hokus-pokus over at tabe sig. Hemmeligheden bag et vægttab er, at du skal indtage færre kalorier end du forbrænder på daglig/ugentlig basis. Men hvordan sikrer vi os dette? 

Studier viser, at vi kan bruge yerba mate som et værktøj, hvis vi gerne vil kontrollere vores vægt. Vi har her samlet de vigtigste pointer. 

 

Teen bidrager til et normalt energistofskifte på grund af indholdet af vitaminer (thiamin (B1) og B6) samt mineraler (magnesium og kalium). Vi anbefaler, at du drikker yerba mate ved siden af en sund og varieret kost, så det ikke bliver et substitut for mad, men et supplement. 

Yerba mate styrker kroppen og får dig til at føle dig mere energisk, hvilket giver dig et ekstra løft i hverdagen. Du kan eventuelt bruge dette til at gå en tur på 10min, 20min eller 30min alt efter hvad dit skema tillader. Husk på at ALT aktivitet er bedre end ingen aktivitet.

Alle vores forskellige varianter af te kan bruges til at kontrollere vægten, men vi vil anbefale 'Silueta' som er sammensat af den kendte argentinske diætist, Dr. A. Cormillot. Teen er lækker med en forfriskende æble smag, hvilket gør den til en af vores mest velsmagende produkter. Køb 'Silueta' HER

Læs 5 andre fantastiske fordele ved yerba mate HER.

Tak fordi du læste med!