1-2 dages levering

Fri fragt over 399,-

100% tilfredshedsgaranti

Kundeservice 9:00-17:00

Opskrift: Mate iste med friske sommerfrugter


Yerba mate iste med sommerfrugter

Sommeren er kun lige startet og årets første sommer hit er fundet; En forfriskende og velsmagende yerba mate iste med friske sommerfrugter og juice.

Solen skinner, aftenerne er lange og der er mange sociale begivenheder. Leder du efter en kold drik, som smager ufattelig godt og samtidig er læskende og nem at lave, så er denne opskrift en sikke vinder for dig, som du kan servere til enhver begivenhed.


Ingredienser

  • 2 liter varm vand (maks 80 grader)
  • 50 gram yerba mate (vi anbefaler CBSè Tropical eller CBSé med appelsin)
  • 1/2 liter frisk juice
  • Skåret frugt: 1 appelsin, 1 citron, 1 håndfuld jordbær, 2 håndfulde blandede bær

Instruktioner

1. Hæld yerba mate i en stor kande med varmt vand i 5 minutter. Si alt vandet fra og sæt det på køl indtil det er koldt.

2. Rør appelsinsaft i den bryggede yerba mate og tilsæt dine skiveskåret sommerfrugter samt isterninger. 

Udover at isteen får munden til at løbe i vand, så har den et helt unikt indhold af nutrienter som din krop og hjerne vil takke dig for. Teen indeholder vitaminer (thiamin (B1) og B6) samt mineraler (magnesium, jern, kalium), ligesom den bidrager til din velvære grundet indholdet af koffein - perfekt til de tidlige sommermorgener og sene sommeraftener.

Iste er et kæmpe hit om sommeren, hvor man har lyst til at blive lidt afkølet, men stadig godt vil have lidt af teens lækre smag. Hos Matetea ELSKER vi iste – både når vi er hjemme, eller afsted på ferie. Iste kan laves på mange måder, men dette er vores favorit opskrift til at komme i sommerstemning.

Kun fantasien og kreativiteten sætter grænser hvor du kan tage din iste hen. Foretrækker du andre frugter eller vil du undlade nogen af dem fra opskriften, så kan du sagtens det.

Vi ønsker dig en fantastisk sommer!